Flying Away - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Afina Dam - WaarBenJij.nu Flying Away - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Afina Dam - WaarBenJij.nu

Flying Away

Door: afinadam

Blijf op de hoogte en volg Afina

12 Mei 2012 | Thailand, Bangkok

We zijn in Bangkok! De reis begon al goed met veel lieve mensen die naar Schiphol waren gekomen om mij een goede reis te wensen en mij natuurlijk even uitzwaaiden!! De vlucht verliep ook prima en eenmaal op het vliegveld in Bangkok ging alles ook supersnel. We hebben de trein genomen naar de stad en daar ons eerste tuktuk-ritje beleefd. Ideaal.

Het weer is hier natuurlijk prachtig! Wel even een verschil met ons " o-zo-mooie" klimaat in Nederland, maar aan de warmte is wel te wennen en met genoeg vocht goed te doen.
Khao San Rd is de backpackersstraat, heerlijke drukke straat waar je van alles kunt eten, drinken en vooral kopen. Ons hotel ligt in een iets rustigere straat hier vlakbij.
Prima hotel voor de eerste paar nachten & natuurlijk al even in het zwembad gesprongen die boven op het dak van het hotel te vinden is.
Vandaag zelfs al even bij een tempel gekeken. Best indrukwekkend met al die gouden boedha beelden, die we nog heel veel zullen tegenkomen denk ik ;)
Kortom, ik vermaak me hier voorlopig nog prima en ga nu het avond/nachtleven ontdekken!

Liefs Afina

• 12 Mei 2012 - 13:24

Ido En Jannie:

Gelukkig zijn jullie goed aangekomen.Vanmiddag nog even bij Gerda geweest om te vragen of jullie goed vertrokken waren.Nou Afina het avontuur is begonnen, geniet ervan,veel liefs van de Tilletjes.

• 12 Mei 2012 - 13:35

Heit En Mem:

Je begint goed met gelijk een verslag. Houden zo. Lees je mail ook even. En je zus is zojuist 3e geworden bij acro in Oss. Dus podium en plaatsing voor de NK.

• 14 Mei 2012 - 13:57

Csa Drachten:

Fijn dat de reis goed is verlopen!
    Veel plezier in het nachtleven, je begrijpt ze kunnen niet wachten op de verhalen!!!! groetjes van de csa

• 14 Mei 2012 - 20:06

Annet:

eej lieve afina,

wat ben je toch snel met een verslag, zo te lezen vermaak jij je prima, lidewij en ik zullen deze week ook even beslissen wat we gaan doen in september..
    verder al plannen waar de komende dagen???

heel veel liefs annet

• 18 Mei 2012 - 13:51

Karin:

Lieve Afien! Heel leuk om je eerste verslagje te lezen, goed om te horen dat je goed bent aangekomen! Ik hoop snel meerdere verhalen te mogen lezen, ben heel benieuwd naar je ervaringen! Geniet ervan en ik wens je ontzettend veel geluk en plezier! Dikke kus

• 19 Mei 2012 - 08:19

Milou:

Fien! Veeeeel plezier nog meid. Leuk om je verslagen te lezen.. Ben benieuwd wat je nog meer gaat beleven! Je bent alweer een week weg, wat gaat de tijd toch snel. Geniet ervan! xxxx